TENTANG BLESSED BEAUTY

KELEBIHAN PERKHIDMATAN BLESSED BEAUTY

100% BUMIPUTERA

Bidan- bidan mengurut di Blessed Beauty merupakan warga tempatan dan telah mendapatkan latihan secara intensif dalam bidang Perbidanan Melayu Lama

KONSULTASI PRODUK BBC DAN NR

Kami menyediakan konsultasi produk BBC dan NR kepada pelanggan kami supaya mereka dapat mengunakan produk dengan betul dan teratur

HARGA YANG BERPATUTAN

Kami menyediakan perkhidmatan rawatan bagi ibu berpantang dan mereka yang mengalami masalah kewanitaan dengan harga yang sangat berpatutan

PERKONGSIAN DI BLESSED BEAUTY


Bentan…Boleh berpanjangan

Pernahkah anda cepat merasa seram sejuk selepas habis tempoh berpantang? Masuk je dalam pusat beli belah, bulu tangan dah berdiri sebab kesejukan. Di pelipat lengan dan peha seakan dicucuk-cucuk. Pergelangan tangan dan kaki tiba-tiba lenguh. Kesakitan ataupun ketidakselesaan ini menyebabkan anda terpaksa berlari keluar dari tempat yang sejuk….sehingga ada yang…

Read More

TIPS BERPANTANG SENDIRI: Cara elakkan “berendam”air.

Tahukah anda: Ibu berpantang tidak boleh “bermain air”? Hatta untuk aktiviti2 di bawah ini sekalipun iaitu:- 1. Basuh baju 2. Basuh pinggan 3. Mandikan bayi 4. Mandi Sebab…..bila si ibu ni selalu bermain dengan air, urat-urat ibu akan senang kembang. Dan ibu boleh terkena bentan urat yang mengakibatkan tangan dan…

Read More

Punca-Punca Ketidaksuburan

“Salam Kak Ice. Saya nak tanyalah…. saya dan hubby dah usaha pelbagai cara untuk mendapatkan baby. Sekarang usia perkahwinan kami nak menjejak 5 tahun. Saya dan hubby dah pg check dengan doctor, dan doc cakap hormon saya tak stabil. Tapi memang pun period saya tak teratur. Boleh akak advisekan apa…

Read More

Hubungi Kami

Hubungi Kami





Tempah sesi rawatan anda

Sekiranya anda ingin membuat tempahan rawatan mempunyai sebarang pertanyaan berkenaan pakej rawatan atau produk, sila hubungi kami melalui Contact Form di sebelah atau melalui nombor telefon yang tertera di bawah.

Alamat Blessed Beauty

Address: No 12-1, Jalan Sungai Rasau D 32/D, Berjaya Park, Shah Alam

Phone: +6010 2005754 (Mastura)

Email: info@blessedbeauty.com.my

Waktu Operasi

Monday - Friday 9am to 5pm

Saturday - 9am to 2pm

Sunday - Closed

SENARAI ALUMNI BLESSED BEAUTY AKADEMI

  • Ajalulhak Bt Abd Latiff – 01123240916 – Petaling Jaya, Selangor
  • Rohana Bt Parman – 0192816416 – Klang, Selangor
  • Rohani Bt Othman – 0176069471 – Kuala Selangor, Selangor
  • Zainab Bt Soib – 0135231958 – Shah Alam, Selangor
  • Nurul Huda Bt Md Isa – 0175334018 – Simpang Ampat, Penang
  • Nadhlia Nina Bt Junus – 01133300096 – Gombak, KL
  • Nur Shasha Qaisara Pang Bt Abdullah – 0166000885 – Batu Caves, Selangor
  • Noor Hazwani Mohd Din – 0129221876 – Rawang, Selangor
  • Maizatul Asnie Mohd Aris – 0172888728 – Setapak, KL
  • Zakiah Abdul Ghafar – 0133858778 – Jenjarom, Selangor
  • Farhana Bt Ahmad Fauzy – 0182999308 – Puncak Alam, Selangor
  • Nik Nurhanan Bt Nik Mansor – 0148101654 – Bangi, Selangor
  • Siti Sarah Sheikh Abd Aziz – 0182634174 – Klang, Selangor